Niu Accessoires

Afbeeldingsresultaat voor niu accessoires

Afbeeldingsresultaat voor niu accessoires

Afbeeldingsresultaat voor niu accessoires

 

 

Afbeeldingsresultaat voor niu accessoires

 

Afbeeldingsresultaat voor niu accessoires

Afbeeldingsresultaat voor niu accessoires

Gerelateerde afbeelding

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor niu accessoires

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor niu accessoires

Afbeeldingsresultaat voor niu accessoires

 

Snel een WA verzekering

 

Ons aanbod elektrische scooters

 

 

 

 

VESPA ELETTRICA

 

Kom langs voor een proefrit en ervaar!

De Vespa Elettrica is de eerste elektrische scooter van Vespa. Deze elektrische scooter is uitgebracht in een 25 km/u, 45 km/u en 125 km/u uitvoering.

De Vespa Elettrica e-bike is vanaf oktober te reserveren! 

 

Al 70 jaar maakt het Italiaanse merk Vespa scooters met verbrandingsmotor.

De Vespa scooter is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire scooter aller tijden. Maar ook Vespa groeit mee met de tijd en komt binnenkort met een elektrische scooter, de ‘Vespa Elettrica’. Gepersonaliseerd, milieuvriendelijk, muisstil en connected - alle waarden van Vespa komen samen in de Vespa Elettrica.

 

Deze elektrische scooter heeft tal van interfacefuncties en totale connectiviteit met mens en omgeving, een 100% digitaal dashboard en een moderne, hoogtechnologische, elektrische motor.

De Vespa Elettrica heeft een actieradius van 100 kilometer en in maar liefst 4 uur is de accu opgeladen. Doordat de compacte accu onder het helmcompartiment zit, blijft de functionaliteit van het opbergvak behouden en kan er nog steeds een jethelm in opgeborgen worden.

 

En we zijn niet anders gewend van Vespa, het design is absoluut uniek en verfijnd.

 

 

 

 

De M-series van NIU is een evolutie in het design. De M-serie geeft een moderne twist aan een authentiek scooter design. De e-scooter is uitgerust met unieke technologie die de actieradius verhoogd. De unieke technologie maakt een combinatie mogelijk tussen een bereik van 100km en een licht accupakket van maar 8.3kg. Het accupakket is zo ontworpen dat deze eenvoudig mee te nemen is. Daarnaast is de accu binnen 6 uur op te laden. Het grote verschil tussen de M-series en zijn grotere broer de N-series zit hem in zijn omvang en gewicht. In een samenwerking met Bosch is de kleinere en lichtere M-series ontwikkeld. Dit maakt de M-series zeer gebruiksvriendelijk.

Rijklaar v.a € 1999,-

 

 

 

 

                                                                                                            

 De NIU N1 is een moderne scooter die gebruikt maakt van geavanceerde technologie. De accu wordt gefabriceerd door Panasonic. Het 29aH batterijpakket is volledig opgeladen binnen zes uur en levert een bereik van 80km. 

  


De ultra-efficiënte en slimme motor is in samenwerking met BOSCH gebouwd. Deze samenwerking is ontstaan uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat speciaal ontwikkeld is voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. De door FOC geoptimaliseerde motor is aan een EBS dubbel remsysteem gekoppeld om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op.

De NIU N1 wordt standaard geleverd met een GPS-tracking system en een alarm.

Rijklaar € 2999,-

 

 

 

De Niu U1 is een prachtige moderne en tegelijkertijd retro scooter. De U1 maakt gebruik van een stylistisch en tegelijkertijd functioneel 'naked' frame. Het frame zorgt voor een uitstekende balans en goede wegligging.

 De ultra-efficiënte en slimme motor is in samenwerking met BOSCH gebouwd. Deze samenwerking is ontstaan uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat speciaal ontwikkeld is voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. De door FOC geoptimaliseerde motor is aan een EBS dubbel remsysteem gekoppeld om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op. Met Cloud ECU worden de statistieken van de rijder in kaart gebracht. Daarnaast zit er een nieuw Six-Axis motion sensor in de U1. Hierdoor is het alarm erg accuraat en kan het ook registreren als de scooter omvalt. Het detecteert allerlei bewegingen rondom je scooter.

Het Battery Management System geeft niet alleen aan hoe lang de batterij moet worden opgeladen maar ook 10 andere factoren die van invloed zijn op bescherming van de batterij zoals over laden. De U1 maakt als is eerste scooter van Niu gebruik van Keyless Ignition. Hiermee kunt u de scooter op afstand starten.

De Niu motor lock maakt het mogelijk om de motor te vergrendelen, als de scooter zich in park mode bevindt. Hierdoor is de Niu U1 uitermate diefstalbestendig.

Rijklaar € 1899,-