Ruime showroom in het centrum van Alkmaar
Gediplomeerd personeel
sinds 1999
Altijd veel occasions op voorraad

Het grootste aanbod E-bikes en stadsfietsen van Alkmaar vind je bij HVScooters

Wij verhuren ook fietsen

Op de fiets vanuit het centrum van Alkmaar naar het duingebied of toch liever naar de Beemster? Dan doe je dit natuurlijk op een e-bike of stadfiets van HVscooters Alkmaar. Vanaf slechts €10,- kan je per fiets de mooiste plekken in Noord-Holland bezichtigen.

Zo zijn de Schoorlse duinen zo ingericht dat je er de hele dag kunt rond fietsen en tegelijkertijd kan genieten van de natuur die nergens in Nederland zo mooi is als daar.

De routes vanuit het duingebied leiden jou via bospaden naar het strand in Bergen aan Zee. De vele strandpaviljoens scheppen jou de mogelijkheid om tijdens of na de fietstocht te genieten van een hapje en een drankje met een waanzinnig uitzicht op de zee.

In de zomertijd mogen de vele bloembollenvelden die er in Noord-Holland zeker zijn niet ontbreken tijdens jouw fietstocht. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen waar je deze tegenkomt tijdens de rit.

De actieradius van onze elektrische Giant fietsen maken het mogelijk dat je gedurende de dag zorgeloos kan rondfietsen. Dankzij de nieuwste technologien op het gebied van elektrische fietsen ligt actieradius van onze e-biks zo rond de 125 km. Dit betekent dat je de fiets de hele dag kunt gebruiken en hem niet tussentijds hoeft op te laden. Perfect toch? Voor slechts € 25,- per dag kan jij al gebruik maken van een e-bike van HVScooters.

Kies je toch voor de fiets zonder ondersteuning? Dan zorgen de versnellingen en het comfortabele zadel ervoor dat geen heuvel voor jou te zwaar is. Met deze fiets bezoek je gemakkelijk de mooiste bezienswaardigheden in de buurt van het centrum van Alkmaar. Wat dacht je van de kaasmarkt op het waagplein? Of een rondje op de fiets door de oude stad? 

Kortom, opzoek naar een e-bike of stadsfiets die jou de mooiste plekken in Noord-Holland laat zien? Dan kies je voor een kwaliteitsfiets van HVScooters.

bezoek onze verhuursite