Ruime showroom in het centrum van Alkmaar
Gediplomeerd personeel
sinds 1999
Altijd veel occasions op voorraad

Heb je schade of storing?

HVScooters helpt je snel op de weg.

Scooter reparatie Alkmaar

Is je scooter stuk, of heb je schade? Onze gekwalificeerde monteurs zetten graag hun tanden erin. Hierdoor kan jij binnen no-time weer de weg op.

De scootertechniek heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt met onder anderen de komst van de injectie scooters en digitale technieken. Dit houdt in dat ook het personeel op de hoogte moet blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Voor het gekwalificeerde personeel van HVScooters Alkmaar is dit nooit een probleem geweest. Als dealer van vele merken wordt het personeel regelmatig bijgeschoold op jaarlijkse trainingen en cursussen.

Ook de ervaring die HVScooters de afgelopen 25 jaar in deze branche heeft opgedaan, maakt dat wij ervaring hebben met alle soorten scooters en brommers. Natuurlijk heeft elke scooter zijn eigen verhaal, maar daar weten wij wel raad mee.

Reparaties of onderhoudsbeurten

Bij grote reparaties of onderhoudsbeurten, overleggen wij vooraf met de klant wanneer wij verwachten de scooter voor jou klaar te hebben. Uiteraard is dit, indien de agenda het toe laat, bij voorkeur binnen twee werkdagen. Voor kleine reparaties, zoals de eerste service beurt van jouw scooter, staat de scooter altijd binnen enkele uren weer voor je klaar. Vooraf zal er altijd een globale prijsopgave worden opgegeven, waardoor onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan.

Kleine reparaties

Heb jij te maken met een van de volgende problemen? Twijfel niet en kom dan meteen naar ons toe. Ons personeel zorgt ervoor dat jouw scooter diezelfde dag nog klaar staat. Denk hierbij aan de volgende problemen:

  • Band
  • Accu
  • Windscherm
  • Remmen
  • Uitlaat

Voor overige reparaties en onderhoud kun je op afspraak ook altijd langskomen bij HVScooters in Alkmaar.

Zie je geen mogelijkheid om de scooter langs te brengen omdat deze schade heeft of niet meer rijdend is? Bel dan meteen naar 072-5151753 en wij doen er alles aan om de scooter dezelfde dag nog op te halen.

snel een afspraak maken