Ruime showroom in het centrum van Alkmaar
Gediplomeerd personeel
sinds 1999
Altijd veel occasions op voorraad

Onze werkplaats

Om er voor te zorgen dat jouw scooter of brommer zo lang mogelijk meegaat is het van belang dat deze regelmatig een servicebeurt krijgt.

HVScooters heeft op de Laat 79 in Alkmaar een zéér moderne werkplaats waar je op afspraak terecht kunt voor reparatie of onderhoud aan uw scooter of brommer. Wij investeren regelmatig in de nieuwste technologieën en apparatuur waardoor de scooter vaak op zeer korte termijn weer klaar staat. 

Het werkplaatsteam bestaat uitsluitend uit ervaren en gekwalificeerd personeel. Als erkend dealer van diverse merken wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste tends en ontwikkelingen op het gebied van scooters. Uiteraard staan onze monteurs je ook te woord voor gratis en vrijblijvend advies.

Ook voor het behoud van de fabrieksgarantie van jouw scooter is het belangrijk dat deze in onderhoud is bij een erkend dealer zoals HVScooters Alkmaar. Zelfreparatie kan ertoe leiden dat de fabrieksgarantie vervalt.

De kosten voor reparatie of onderhoud verschillen per geval. Wij zullen altijd van te voren contact met je opnemen om de kosten te bespreken.

Als je niet in staat bent om de scooter of brommer naar onze werkplaats te brengen, kun je gebruik maken van onze ophaalservice.

Neem contact op
Neem vrijblijvend contact met ons op

Of bel direct naar 072-5151753