Ruime showroom in het centrum van Alkmaar
Gediplomeerd personeel
sinds 1999
Altijd veel occasions op voorraad

Ophaal- en brengservice

Heeft u pech met uw scooter of brommer of geen tijd om naar ons toe te komen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

 Wanneer u tijdens het rijden met pech langs de weg komt te staan, doen wij er alles aan om uw scooter of brommer zo snel mogelijk op te halen. Op een afgesproken plaats en tijdstip halen wij uw scooter of brommer op en brengen het naar onze winkel. Wanneer de scooter of brommer gerepareerd is, nemen wij direct contact met u op.

De prijzen voor onze haal- en brengservice verschillen per regio en optie. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid dat wij uw scooter of brommer bij uw thuis ophalen en dat u deze zelf weer ophaalt bij onze winkel, of dat wij deze ook weer bij u thuisbrengen.

Heeft u een nieuwe scooter of brommer bij ons aangeschaft en wilt u dat wij deze bij u thuis afleveren? Vraag dan bij aanschaf van uw scooter of brommer naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie over onze haal- en brengservice kunt u telefonisch contact opnemen met: 072-5151753 of maak online een afspraak.

Neem contact op
Neem vrijblijvend contact met ons op

Of bel direct naar 072-5151753