Ruime showroom in het centrum van Alkmaar
Gediplomeerd personeel
sinds 1999
Altijd veel occasions op voorraad
Een Aprilia koop je bij HVScooters in Alkmaar

Het merk Aprilia is al heel lang op de markt, maar heeft een tijdje in de luwte gelegen. In 2021 kwam Aprilia echter ijzersterk terug. Kom naar HVScooters om het aanbod te bekijken!

HVScooters is dé leverancier van Aprilia in Noord-Holland

Waar Aprilia mee terug kwam? Met de Aprilia SXR. Met dit product heeft het merk een kleine stadsscooter ontwikkeld die qua comfort niet onderdoet voor grotere varianten. De SXR is brandstofefficiënt en bijzonder pittig tegelijk. Een scooter met een optimale prijs-kwaliteitverhouding uit de koker van Piaggio. Koop jouw Aprilia bij HVScooters in Alkmaar voor de beste deal. We staan voor je klaar!

HVScooters verkoopt nieuwe en gebruikte Aprilia scooters
Alle Aprilia scooters die de winkel van HVScooters in Alkmaar verlaten, zijn afgeleverd met garantie. Zelfs op de gebruikte modellen zit minimaal drie maanden garantie en service. Niet gek dat onze klanten niet alleen uit Alkmaar, maar ook uit Bergen, Castricum en zelfs Den Helder komen. Komt jouw scooter een keer onverhoopt stil te staan en krijg je hem zelf niet meer aan de praat? Dan halen we jouw Aprilia binnen twee werkdagen op en lopen we hem helemaal na.

Jouw eigen stijl
Of je nu kiest voor nieuw of gebruikt, een Aprilia is volledig te customizen. Wil je andere verlichting, een kleur die niemand heeft of jouw naam in jouw zadel geborduurd? HVScooters maakt het waar!

Weetjes over Aprilia
Wist je dat Aprilia:

  • in 1968 is ontstaan uit een rijwielfabriek?
  • is vernoemd naar een model van het automerk Lancia?
  • voorheen heel populair was onder de liefhebbers van schakelbrommers en -scooters?
  • zeer populair is bij scooterrijders boven de dertig?
  • in 2004 is overgenomen door Piaggio?

Kies je voor een scooter van Aprilia, dan kies je voor de techniek van Piaggio voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kies je voor een Aprilia uit de winkel van HVScooters uit Alkmaar, dan kies je voor een Aprilia met garantie en ongeëvenaarde service.