Ruime showroom in het centrum van Alkmaar
Gediplomeerd personeel
sinds 1999
Altijd veel occasions op voorraad

Op zoek naar een scooter van Peugeot? Kom naar HVScooters in Alkmaar

Peugeot produceert en verkoopt al meer dan 120 jaar gemotoriseerde tweewielers. Het zorgt -heel terecht- voor vertrouwen en een goede naam. Met het model Kisbee maakt Peugeot een imposante comeback op de scootermarkt. Bekijk hem in onze winkel!

 

Peugeot, gewild bij veel klanten in Noord-Holland

Peugeot is een kwaliteitsmerk waar je niet omheen kunt. Genoeg reden voor HVScooters om ook de scooters van Peugeot een mooie plek in het assortiment te laten innemen. Nergens in de regio Alkmaar vind je zo’n ruim assortiment met nieuwe en gebruikte scooters van deze Franse producent. Op zoek naar de beste deal? Dan koop je jouw Peugeot bij HVScooters in Alkmaar. We staan voor je klaar!

Over HVScooters uit Alkmaar
HVScooters in Alkmaar is de Peugeotdealer die het nét even anders doet. We hebben niet alleen een flink assortiment met nieuwe en gebruikte Peugeot scooters in alle uitvoeringen en kleuren, we geven ook graag gericht advies. We vragen naar:

  • het verwachte gebruik
  • de afstanden die je af denkt te leggen
  • jouw voorkeuren wat betreft de prestaties en looks

Hoe dan ook. Als je een geschikte Peugeot zoekt, dan kom je bij HVScooters uit.

Wannahave: Peugeot Kisbee
De Kisbee is de meest populaire Peugeot scooter en leverbaar in verschillende varianten. Naast de basisuitvoering (Active) zijn er de Kisbee RS, GT, TCR, R, Black Edition en Premium. Alle scooters hebben de kwaliteit van de Kisbee aangevuld met unieke details. De een nog gaver dan de ander! Wil je meer weten? Kom naar onze winkel in Alkmaar!

Kies je voor een Peugeot, dan kies je voor een betrouwbare scooter met geweldige looks. Kies je voor een Peugeot uit de winkel van HVScooters uit Alkmaar, dan kies je voor een goede deal waarin garantie en service de normaalste zaak van de wereld zijn.