Ruime showroom in het centrum van Alkmaar
Gediplomeerd personeel
sinds 1999
Altijd veel occasions op voorraad

Jouw Vespa scooter koop je bij HVScooters in Alkmaar

Vespa is een begrip. Dit scootermerk is al vanaf 1946 actief en bevat alle ingrediënten voor rijden in stijl. Daarnaast loopt Vespa standaard voor met nieuwe technieken en waanzinnige looks. Koop jouw Vespa bij HVScooters voor de beste deal. 

HVScooters is er voor alle Vespafans

De geestelijk vader van Vespa is Corradino d’Ascanio, een briljant ontwerper die creativiteit en werktuigbouwkunde verenigde in een functioneel, aerodynamisch en eenvoudig voertuig. Genoeg reden voor HVScooters om Vespa een imposante plek in het assortiment te laten innemen. Je vindt nergens in de regio Alkmaar -of eigenlijk zelfs in de kop van Noord-Holland- zo’n omvangrijk assortiment nieuwe en gebruikte Vespa’s.

HVScooters uit Alkmaar pimpt jouw Vespa zoals jij dat wilt
Kies zelf jouw kleur, ga voor een windscherm dat bij je past (retro of sportief) of customize jouw zadel, handvatten en helm. HVScooters maakt jouw aanwinst zo vet en uniek als jij wilt. Goed om te weten: koop je een scooter bij HVScooters, dan ben je zeker van garantie. Zelfs op gebruikte modellen zit minimaal drie maanden garantie en service.

Nieuwe en gebruikte Vespa’s
HVScooters in Alkmaar is de Vespadealer die het nét even anders doet. We hebben niet alleen een flink assortiment met nieuwe en gebruikte Vespa’s in alle uitvoeringen en kleuren, we geven ook graag gericht advies. Gebruik je de scooter alleen voor plezierritjes in de zomer of juist het hele jaar door voor woon-werkverkeer in Noord-Holland? Naast gebruik zijn ook jouw lichaamsbouw en budget relevant. We bespreken graag de beste optie voor jou. Hoe dan ook, iedereen die een geschikte Vespa zoekt kom vanzelf bij HVScooters uit.

Weetjes over Vespa
Wist je dat Vespa:

  • het Italiaanse woord voor wesp is?
  • al vanaf 1946 alles doet aan het comfort van haar rijders?
  • altijd kiest voor hoogwaardige en duurzame materialen?
  • ook motorscooters van 125 en 300 cc verkoopt?
  • het bekendste retromerk is?
  • zwakkere plekken ziet als een verbeterpunt voor het volgende model?

Kies je voor een Vespa, dan kies je voor een fantastische scooter. Kies je voor een Vespa uit de winkel van HVScooters uit Alkmaar, dan kies je voor een Vespa met garantie en ongeëvenaarde service.

bekijk aanbod
Neem vrijblijvend contact met ons op

Of bel direct naar 072-5151753