Ruime showroom in het centrum van Alkmaar
Gediplomeerd personeel
sinds 1999
Altijd veel occasions op voorraad
Op zoek naar een Kymco scooter? Kom naar HVScooters in Alkmaar

Kymco staat bekend om haar sterke en kwalitatief goede scooters. Genoeg reden voor HVScooters om ook Kymco een imposante plek in het assortiment te laten innemen.

Wij zijn de grootste Kymco-dealer in Noord-Holland

Nergens in de regio Alkmaar vind je zo’n ruim assortiment met nieuwe en gebruikte Kymco scooters. Koop jouw Kymco bij HVScooters in Alkmaar voor de beste deal. We staan voor je klaar!

Kwaliteit voorop
Kymco streeft ernaar dat haar klanten lang gebruik kunnen maken van hun aankoop. En dat maken ze meer dan waar! Dat kunnen ook veel rijschoolhouders en maaltijdbezorgers bevestigen. Zij genieten jarenlang onbezorgd van de kwaliteit van hun Kymco scooters. HVScooters draagt graag bij aan de ambitie van Kymco. Daarom is élke Kymco die onze winkel verlaat -nieuw én gebruikt- voorzien van garantie.

Kymco, een populair merk in Noord-Holland
Kymco is een populair scootermerk voor jong en oud. Dat zien we terug in de verkoopaantallen. De scooters van dit merk zijn namelijk zeer gewild door onze klanten uit Noord-Holland. Dat heeft alles te maken met de geweldige looks en de prijs-kwaliteitverhouding. De scooters zijn verkrijgbaar in veel uiteenlopende modellen. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn technisch echt super sterk.

Weetjes over Kymco
Wist je dat Kymco:

  • de grootste scooterproducent in Taiwan is?
  • in eerste instantie onderdelen voor Honda produceerde?
  • werk biedt aan zo’n drieduizend mensen?
  • 480.000 scooters per jaar fabriceert?

Kies je voor een scooter van Kymco, dan kies je voor een ijzersterke scooter met een zeer aantrekkelijke prijs. Kies je voor een Kymco uit de winkel van HVScooters uit Alkmaar, dan kies je voor een scooter met garantie, perfect onderhoud en ongeëvenaarde service.