Ruime showroom in het centrum van Alkmaar
Gediplomeerd personeel
sinds 1999
Altijd veel occasions op voorraad
Een SYM koop je bij HVScooters in Alkmaar

Zoek je een betaalbare scooter? Kies dan voor SYM. Het merk heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen: de scooters zijn niet duur, de techniek is onovertroffen en op nieuwe exemplaren zit drie jaar garantie. De beste deal? Die sluit je bij HVScooters!

HVScooters is er voor alle (toekomstige) fans van SYM

SYM heeft een imposante plek in het assortiment van HVScooters. Je vindt nergens in de regio Alkmaar -of eigenlijk zelfs in de kop van Noord-Holland- zo’n omvangrijk assortiment nieuwe en gebruikte SYM scooters. Koop jouw SYM bij HVScooters in Alkmaar voor de beste deal. We staan voor je klaar!

Goede looks
Wanneer je denkt dat een betaalbare scooter als SYM er misschien niet echt geweldig uitziet, dan heb je het mis. SYM heeft een zeer breed assortiment met voor iedere doelgroep een geweldige scooter waarmee je zeker opvalt.

IJzersterk
SYM legt de lat graag hoog. Daarom doet het bedrijf er alles aan om te voldoen aan de certificeringseisen van ISO 9001 en ISO 9002. Deze kwaliteitsambitie zorgt ervoor dat SYM alleen maar voertuigen met een hoogwaardige kwaliteit levert. De ijzersterke SYM scooters zijn zonder uitzondering geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer. Niet voor niets kiezen veel rijschoolhouders voor de SYM. Net als maaltijdbezorgers. Hét bewijs dat een scooter van dit merk tegen een stootje kan.

Uitgebreide garantie bij HVScooters in Alkmaar
Alle SYM scooters die de winkel van HVScooters in Alkmaar verlaten, zijn voorzien van garantie. Zelfs op de gebruikte modellen zit minimaal drie maanden garantie en service. Of je nu kiest voor nieuw of gebruikt, elke SYM is te customizen. Wil je andere verlichting, een kleur die niemand heeft of jouw naam in jouw zadel geborduurd? HVScooters maakt het waar!

Weetjes over SYM
Wist je dat SYM:

  • onderdeel is van de Sanyang Motors Group?
  • ook producent is van Peugeot Morocycles?
  • een ontwikkelcentrum heeft dat 24/7 bezig is met het vernieuwen van de modellenrange?

Kies je voor een scooter van SYM, dan kies je voor een scooter met een zeer aantrekkelijke prijs. Kies je voor een SYM uit de winkel van HVScooters uit Alkmaar, dan kies je voor een SYM met garantie, perfect onderhoud en ongeëvenaarde service.