Ruime showroom in het centrum van Alkmaar
Gediplomeerd personeel
sinds 1999
Altijd veel occasions op voorraad

Elektrische scooters, ervaar de kick van geruisloos elektrisch rijden

Ben jij ook van plan om milieubewust te gaan rijden? Elektrisch rijden is namelijk de toekomst. Daarom heeft HVScooters een uitgebreid assortiment met de beste merken op het gebied van elektrische scooters. 

Als erkend dealer van diverse A-merken zoals NIU, Super Soco en Vespa hebben wij uitsluitend A-merken in onze showroom staan. 

Het grootste voordeel van elektrisch rijden is natuurlijk dat je niet meer hoeft te tanken, omdat het motorblok is vervangen door een elektrische motor. Deze elektrische motor zorgt ervoor dat jij voortaan zonder geluid en mileuvriendelijk door de stad rijdt. Een ander groot voordeel van elektrisch rijden is dat je voortaan veel minder onderhoud aan uw scooter heeft. Kortom, met elektrisch rijden bespaart jou de nodige kosten.

Dankzij de nieuwste accutechnologie is de actieradius van de hedendaagse elektrische scooter ook zeer hoog, waardoor je zorgeloos op pad kunt. Het is mogelijk om de accu binnen enkele uren weer helemaal op te laden.

Heb je vragen over elektrische scooters? Dan ben je van harte welkom in onze showroom waar wij jou alles kunnen vertellen over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. 

Ook het maken van een vrijblijvende proefrit behoort bij ons tot de mogelijkheden.

meer informatie
Neem vrijblijvend contact met ons op

Of bel direct naar 072-5151753